Voorschool De Bonkelaar

De voorschool is gevestigd in onze basisschool de Bonkelaar en wordt verzorgd door kinderopvangorganisatie TintelTuin. Op de voorschool vangen wij kinderen op in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De voorschool heeft een intensieve samenwerking met de basisschool. De groep is heel erg ruim en licht en de kinderen kunnen zich in de verschillende hoeken spelenderwijs ontwikkelen. De voorschool is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.45 - 12.45 uur. Tijdens schoolvakanties is de voorschool gesloten. De medewerkers die werkzaam zijn op de voorschool zijn: Laura, Kim en Steffi. U kunt de voorschool bereiken tijdens openingstijden van de voorschool op: 088-0780326.

De locatiemanager van de voorschool is Maureen Matser, zij is te bereiken op m.matser@tinteltuin.nl of via 088-0780884

Activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen de mogelijkheid krijgen om alles om zich heen op een veilige manier te ontdekken. Op de voorschool wordt gewerkt met het VVE programma Kaleidoscoop. Met dit programma leren de kinderen spelenderwijs. We helpen kinderen telkens een stapje verder, spelenderwijs en op hun eigen tempo. Op de voorschool werken wij met thema's, deze sluiten aan bij de thema’s op school. Een bepaald thema staat centraal in de groep en wordt uitgewerkt aan de hand van verschillende activiteiten, die passen bij de belevingswereld van het kind. Wij letten daarbij op het stimuleren van de ontwikkeling. Door op deze manier te werken, hebben wij veel inzicht in de mogelijkheden van kinderen en kunnen wij de kinderen helpen op de vlakken waar zij extra aandacht nodig hebben.

Wilt u uw kind inschrijven dan kan dat via www.tinteltuin.nl of u kunt bellen met de afdeling relatiebeheer van TintelTuin op: 088 - 0780780. Nog meer informatie over onze voorschool vindt u hier: https://www.tinteltuin.nl/locaties/de-bonkelaar-voorschool