Hier vindt u alle informatie over groep 5A

Juf Nicole

Ik ben juf Nicole, ik ben met een avontuurlijke stage in 2007 afgestudeerd. Ik heb namelijk mijn lio in Suriname gelopen. Toen ik terug kwam uit Suriname ben ik naar Amsterdam verhuisd want mijn roots liggen in Groningen. Inmiddels werk ik vele jaren op de Bonkelaar. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is fijn om met kinderen te werken, elke dag is weer anders. Ik heb in verschillende groepen les gegeven van groep 5 t/m 8. Ik woon in Haarlem samen met mijn man en twee zonen, Bodhi en Scott. Jaren lang was ik in het weekend te vinden in de sporthal. Ik speelde namelijk basketbal, nu train ik alleen zodat ik in de weekenden kan genieten van mijn gezin! Naast basketbal vind ik het ook heerlijk om lekker de stad in te gaan, naar het strand of andere leuke uitjes te ondernemen met mijn gezin, familie & vrienden.

Juf Alexandra