Groep 1-2C

Hier vindt u alle informatie over groep 1-2C

Juf Nina

maandag t/m vrijdag

Ik ben Nina en woon samen met mijn vriendin, konijnen en kat in Amsterdam. In 2013 heb ik mijn afstudeerstage gedaan op De Bonkelaar. Daarna ben ik de master Orthopedagogiek gaan doen en heb ik een tijdje in Zuid-Afrika gewoond om daar te studeren. Ik heb daar op de kinderpsychologie afdeling gewerkt van een ziekenhuis. Na mijn studie heb ik eventjes op een andere school gewerkt, tot ik te horen kreeg dat ze op De Bonkelaar nog een juf nodig hadden! Ik heb naast het lesgeven op De Bonkelaar ook nog een poosje kinderen met autisme begeleid, bij het autismecentrum, en paardrijles gegeven aan kinderen met een beperking. Ik had het echter zo naar mijn zin op De Bonkelaar dat ik sinds dit schooljaar fulltime juf ben in groep 1/2. In mijn vrije tijd rijd ik graag zelf paard en geef ik soms les op de gehandicaptenmanege. Verder dans ik iedere week Zumba en zit ik graag achter de naaimachine om kleding, tassen en haarbanden te maken.