Groep 1-2C

Hier vindt u alle informatie over groep 1-2C

Juf Nina

Ma t/m wo

Ik ben Nina en woon samen met mijn vriendin en twee katten in Amsterdam. Drie jaar geleden heb ik mijn afstudeerstage gedaan op de Bonkelaar. Daarna ben ik de master Orthopedagogiek gaan doen en heb ik een tijdje in Zuid-Afrika gewoond om daar te studeren. Ik heb daar op de kinderpsychologie afdeling gewerkt van een ziekenhuis. Na mijn studie heb ik eventjes op een andere school gewerkt, tot ik te horen kreeg dat ze op de Bonkelaar nog een juf nodig hadden! Nu werk ik sinds vorig schooljaar drie dagen in de week met veel plezier in groep 1/2.

De overige dagen in de week geef ik paardrijles aan kinderen en volwassenen met een beperking. In mijn vrije tijd vind ik het ook erg leuk om zelf paard te rijden. Verder speel ik graag gitaar en luister ik graag naar vrolijke muziek!

Juf Rosanne

do t/m vr