Buitenschoolse opvang (BSO) is de overkoepelende naam voor allerlei vormen van opvang buiten schooltijd en is voor basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar.

Kinderen van De Bonkelaar kunnen BSO afnemen op BSO De Draaimolen, gelegen naast De Bonkelaar. In de vakanties kunnen kinderen vakantieopvang afnemen op BSO Het Twiske.

De buitenschoolse opvang zorgt voor een vertrouwde 'thuiskomplek' waar altijd iemand vraagt hoe je dag op school is geweest, waar andere kinderen zijn om gezellig mee te kletsen en te spelen. Daarnaast worden er veel leuke en spannende activiteiten georganiseerd. Ook maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, gaan we een middagje schaatsen of experimentjes doen in een heus laboratorium. De kinderen mogen meebeslissen welke activiteit het wordt. Willen ze een restaurant beginnen in de schoolvakantie om allerlei lekkernijen te maken en te experimenteren, dan regelen wij dat!

Maar lekker rustig op de bank met een boek kan natuurlik ook

Alle BSO locaties zijn tot 18.30 uur geopend. De BSO is open als de school gesloten is, de dagen dat een school gepland gesloten is (schoolvrije dagen) en die bekend zijn bij de TintelTuin, zijn in de overeenkomst opgenomen, waardoor ouders altijd verzekerd zijn van opvang voor hun kind.

TintelTuin biedt de volgende vormen van buitenschoolse opvang

  • Naschoolse opvang (inclusief opvang van schoolvrije dagen)
  • Vakantieopvang

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.tinteltuin.nl of neem contact op met de locatiemanager Maureen Matser,

Telefoon

088-0780884

Email

m.matser@tinteltuin.nl