Schoolmaatschappelijk werk is Ouder- en kind adviseur geworden.

Ouder- en kind adviseur

Beste ouders/verzorgers

Mijn naam is Fadoua Zaitar. Ik ben Ouder- kind adviseur op de Bonkelaar voor ouders met kinderen tussen 0 en 23 jaar. U kunt als ouder bij mij terecht als u zich zorgen maakt of als u vragen hebt over bijvoorbeeld school, opvoeding, en alles wat in uw gezin speelt. Samen kunnen we een actieplan maken en kan ik hulp regelen waar uw gezin behoefte aan heeft.

Ouder- en Kindteam op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Fadoua Zaitar, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder? Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Fadoua Zaitar op 06-23941847 of via f.zaitar@oktamsterdam.nl.

Met vriendelijke groet,

Fadoua Zaitar
ouder – en kindadviseur
Ouder – en kindteam Noord west
f.zaitar@oktamsterdam.nl
0623941847

www.oktamsterdam.nl

werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

Ouder – en Kindteams Amsterdam: om jou te adviseren en te helpen