Groep 7

Hier vindt u alle informatie over groep 7

Juf Nellie

Ma, di en wo

Ik ben Juf Nellie en ben 28 jaar oud. Ik kom uit Volendam en ben getrouwd met Michel. In februari 2017 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Isa. Ik werk sinds september 2010 op de Bonkelaar en heb het erg naar m’n zin! Ik geef les aan groep 8 en doe dat 3 dagen per week.

Naast mijn werk vind ik het leuk om leuke dingen met m’n familie en vrienden te doen. En natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met onze dochter.

Ik heb het erg naar m’n zin op de Bonkelaar en hoop er dan ook nog vele jaren te mogen werken.

Juf Martine

Do en vr

Ik ben Martine Schilder, 25 jaar oud en woon in Volendam. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Ipabo Amsterdam. Ik werk 5 dagen op de Bonkelaar. Dit jaar zult u mij in verschillende klassen tegenkomen, namelijk: groep 3, groep 5 en groep 7. Dit omdat ik in november met verlof ga en in januari mijn eerste kindje verwacht.

Naast mijn werk neem ik mijn tijd door met mijn vriend, vriendinnen en familie. Ik vind het leuk om leuke activiteiten met hen te ondernemen. Daarnaast hou ik van shoppen, wandelen, oppassen op mijn neefjes en nichtjes en ben ik te vinden in de sportschool.

Ik geniet ervan om met kinderen te werken in het onderwijs. Iedere dag is anders en ieder kind is uniek. Iedere dag ga ik dan ook met veel plezier naar mijn werk en dat hoop ik nog heel lang vol te houden!