Hier vindt u alle informatie over de ondersteuning

Juf Petra – IB-er

dinsdag t/m donderdag

Ik werk sinds 2009 op De Bonkelaar. Dat doe ik met heel veel plezier! Het leuke aan het IB-werk vind ik dat ik mij op allerlei niveaus bezig mag houden met het onderwijs, de kinderen en ouders. Als ik niet werk, houd ik mij bezig met o.a. lezen, fietsen, wandelen, zingen, koken en sporten.

Ingrid – administratie

maandag, dinsdag en donderdag(om de week)

Sinds 2002 ben ik werkzaam op De Bonkelaar. Omdat ik de collega's, de kinderen en ouders zo leuk vind werk in nog steeds met veel plezier op school. Ik ben al heel lang getrouwd en heb twee kinderen en inmiddels ook twee kleindochters. Mijn hobby's wandelen, lezen, haken en legpuzzels (1000 stukjes) maken

Jara – administratie en onderwijsassistent

woensdag, donderdag(om de week) en vrijdag.

 

Juf Paulina – gymleerkracht

maandag, dinsdag en vrijdag

Ik ben Paulina en werk sinds 2019 op De Bonkelaar. Daarnaast werk ik op woensdag en donderdag op een andere basisschool in Amsterdam Noord. Sport is mijn grote hobby en passie. Ik ben 1 à 2 keer per week in de sportschool te vinden en kom meestal op de fiets naar school. Ik heb zelf 8 jaar gejudood en voetbal nog steeds (al ruim 15 jaar). Ik heb ook drie seizoenen in de Eredivisie vrouwen gespeeld, maar sinds ik fulltime als gymdocent werk, ben ik gestopt met voetballen op het hoogste niveau in Nederland.

Juf Birsen – onderwijsassistent

maandag, woensdag en donderdag