Groep 1-2A

Hier vindt u alle informatie over groep 1-2A

Juf Dhayna (tot jan 2021)

maandag en dinsdag

Mijn naam is Dhayna van der Waart en ik werk één dag in de week op de Bonkelaar. Ieder jaar weer in een andere groep en vaak ook op een andere werkdag. Bij ziekte van een leerkracht kom ik regelmatig een dagje extra werken, hierdoor ken ik eigenlijk alle kinderen op de Bonkelaar en dat vind ik ontzettend fijn. Ik werk inmiddels alweer 10 jaar op de Bonkelaar met veel plezier. Niet alleen dankzij de kinderen en ouders, maar ook dankzij ons gezellige team!

Juf Froukje

woensdag t/m vrijdag

Juf Cindy (vanaf jan 2021)

maandag en dinsdag

Mijn naam is Cindy Tol. Ik ben geboren en getogen in Volendam. Ik woon samen met mijn vriend Evert Smit in Volendam en hopelijk komen er in de toekomst veel kinderen en een hond bij! Vanaf 2013 werk ik op de Bonkelaar. 2,5 jaar groep 5/6 en daarna groep 3. Het jonge kind inspireert mij. Ik vind de oprechtheid en het denkvermogen van deze kinderen om van te genieten! Daar kan ik al mijn creativiteit en enthousiasme ruimschoots op los laten.