Groep AMOS unIQ 5/6

Hier vindt u alle informatie over groep AMOS unIQ 5/6

Leerkrachten

Juf Paula

Ma, di, do en vr

Dit schooljaar ben ik gestart op De Bonkelaar en met veel plezier sta ik iedere dinsdag en vrijdag voor groep 5/6. Na mijn studie Nederlands heb ik zowel in het bedrijfsleven gewerkt als bij de overheid maar dat was niet helemaal wat ik wilde. Na een paar weken snuffelstage op een basisschool merkte ik dat mijn hart bij het onderwijs lag en zestien jaar geleden heb ik de stap naar het basisonderwijs gezet. Eerst bij een school van AMOS (in Slotervaart) en daarna op een paar scholen in Purmerend en Waterland. En nu dus weer terug bij AMOS op De Bonkelaar waar ik het erg naar mijn zin heb. Samen met mijn man en dochter woon ik in de Beemster. In mijn vrije tijd zwem ik wekelijks de nodige baantjes; ook haak ik graag en is het mijn hobby om zoveel mogelijk producten zelf te maken in plaats van allerlei pakjes en zakjes te kopen. Wie weet zien we daarvan in de klas nog het een en ander terug!

Juf Dhayna

Wo