Groep AMOS unIQ 5/6

Hier vindt u alle informatie over groep AMOS unIQ 5/6

Leerkrachten

Juf Paula

Ma, di, do en vr

Sinds vorig schooljaar werk ik op De Bonkelaar en met veel plezier begeleid ik dit jaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hoogbegaafde kinderen in groep 5/6. Na mijn studie Nederlandse Taalkunde heb ik zowel in het bedrijfsleven gewerkt als bij de overheid maar dat was niet helemaal wat ik wilde. Na een korte oriëntatie bij een basisschool merkte ik dat mijn hart bij het onderwijs lag en sinds achttien werk ik in het basisonderwijs. Begonnen op een AMOS-school in Slotervaart, daarna dichter bij huis op een paar scholen in Purmerend en Waterland en nu dus sinds 2018 weer terug bij AMOS. Dit schooljaar volg ik op woensdag de opleiding Talentbegeleider Hoogbegaafdheid en staat mijn collega Dhayna voor de klas.

Juf Dhayna

Wo